RIJSCHOOL HELMOND

Versantvoort Rijopleidingen

RIJSCHOOL HELMOND

Ben je 16 en klaar om alvast je theorie te gaan halen, bel dan met Rijschool Helmond en vraag naar de tarieven van de theoretische en de praktische opleiding voor je personenauto rijbewijs. Bij Versantvoort Rijopleidingen werken we met de nieuwste opleidingsmethoden. Niet alleen voor je personenauto rijbewijs, maar ook voor het leren rijden met aanhangwagen ben je bij ons aan het juiste adres. Leerlingen hebben bij ons minder lessen nodig en het slagingspercentage ligt bijzonder hoog. Dit zegt dus al heel wat over onze lesmethodes. Modern en actueel zoals het hoort in deze tijd.

VRACHTWAGENRIJBEWIJS

Rijschool Helmond is gespecialiseerd in cursussen voor het behalen van code 95. Deze code heeft men nodig om beroepsmatig een vrachtwagen te mogen besturen. Iedere 5 jaar is het de bedoeling dat er weer een bijscholing plaatsvindt om het rijbewijs te kunnen behouden. De laatste jaren is de vraag naar vrachtwagenchauffeurs enorm toegenomen. Lijkt het je wat om voor dit beroep te kiezen, vraag dan eens naar onze tarieven voor de lessen voor dit rijbewijs of kijk alvast op de website www.mijnverkeersschool.nl . Je krijgt les in een ultramoderne vrachtwagen Volvo FH en je krijgt les van een vaste instructeur. Door met blokken van 4 rijlessen per dag te werken, kun je veel sneller je rijbewijs halen.

OPLEGGER RIJBEWIJS

In het moderne theoriecentrum met het nieuwste lesmateriaal van Rijschool Helmond, haal je je theorie snel en goed. Eenmaal in het bezit van je theorie is het mogelijk om aan je praktijklessen te beginnen. Heb je deze 2 gehaald, dan kun je op gaan voor je oplegger/aanhanger rijbwijs. Bij deze opleiding geldt hetzelfde als bij het andere rijbewijs: een vaste instructeur en een vaste combinatie, elementen die bijdragen aan een hogere slagingskans. Rijschool Helmond biedt verschillende opleidingen aan. Heb je interesse in één van deze opleidingen, bel ons dan voor informatie of schrijf jezelf in om zo snel mogelijk te kunnen beginnen. Kijk op de website bij Contact en maak contact!

Rijbewijs B

Rijopleiding met sterallures

Rijbewijs BE

In één dag je rijbewijs

Rijbewijs C

De nieuwste Volvo FH met Versantvoort DNA

Rijbewijs CE

Achttien meter eremetaal

NEEM CONTACT MET ONS OP

Station Geldrop
Postbus 462
5660 AL Geldrop

040 285 6398

info@mijnverkeersschool.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.